Werkwijze antiek en klassieke meubelen

Wij stofferen alle soorten meubelen waaronder antiek en klassieke meubelen op de originele ambachtelijke werkwijze. Hierbij moet u denken aan het opnieuw opbouwen van een zitting / rug op de originele methode. Het plaatsen van nieuwe singels en springveren zetten / koppelen en het opbouwen met Crin uitstoppen en afnaaien tot een nieuwe zitting / rug, waarna het wordt afgedekt met een piqueerlaag en blauwe watten zodat het klaar is om het gewenste meubelstof er op te stofferen

Benodigdheden

Wij kunnen u helpen als u materialen nodig heeft om uw meubelstuk te willen repareren. Denk hierbij aan alle stoffeermaterialen. Bijvoorbeeld nieuwe vulling of een nieuwe veer en natuurlijk meubelstof / leer / scaileer. Dit leveren wij van hoogwaardige kwaliteit voor moderne en antieke meubelen. Wij geven u een advies op maat voor de materialen wat u nodig bent. Bijvoorbeeld: koudschuim / HR polyether in alle soortelijke gewichten en in gewenste maat en dikte te verkrijgen.

Werkwijze moderne, design meubelen, caravan, camper, boten en auto's

Ook voor het stofferen van moderne meubelen / design meubelen, campers, caravans, boten en auto’s bent u bij ons op het juiste adres. Het binnenwerk en het vernieuwen van een nieuwe zitcomfort kunnen wij aan uw wensen aanpassen. Met onze kwaliteitsmaterialen kan uw meubel, caravan, camper, boot en auto zorgeloos weer jaren mee. Deze kunnen wij geheel aanpassen op ieder gewenst comfort van de klant. Wij werken met koudschuim HR polyether van betere kwaliteiten. Wij kunnen daar goede adviezen in geven wat aan uw wens voldoet. Uit onze uitgebreide collectie meubelstoffen en leer kunt u altijd wel een keuze maken wat het beste bij uw meubel en interieur past. Daar geven wij ook vrijblijvend advies in.
Open chat
Welkom bij Stoffeerderij RB.
Waarmee kan ik je helpen?